.

.

söndag 23 februari 2014


ÄNTLIGEN, efter mycket om och men har jag lyckats manipulera mina inställningar på datorn så jag kan komma in på min blogg härifrån. Vet faktiskt inte varför det inte gått då datorn är sprillans ny (1 månad gammal ungefär) men nu har jag iaf på något vänster lyckats lösa det. Stolt.

Så som ni kanske förstår sitter jag framför datorn nu. En bok om vetenskapsteori ligger även till vänster om mig men den känns inte jättelockande att läsa i.... haha. borde dock läsa bara för att - har nämligen seminarium imorgon. Duktig som jag är så svarade jag på alla seminariefrågor redan i måndags när jag fick dem och har pluggat på dom ett par gånger sen dess så jag kan dom hyfsat iaf. Tänkte om jag läser alla kapitel i boken + pluggar någon timma till eller så, så borde det sitta till imorgon. Det är tight nu, med seminarium. Hade ett förra veckan, ett denna veckan och ett nästa (?) vecka. Jaja. Vi gör nämligen sista delen i första kursen nu, om en månad ungefär avslutas kurs 1 - Introduktion till omv på 15 hp och då är även halva (???????) första terminen gjord. Så det är en heldel som ska göras nu :) men jag försöker vara beredd och jag försöker ha framförhållning istället för att göra allt i sista stund. Jag vill liksom känna att även om sista delen av kursen skulle gå åt helvete så skulle jag iaf ha gjort mitt bästa istället för att sitta där och veta att jag inte ansträngt mig tillräckligt. Det är min stategi. Jag ska göra mitt bästa. 


 julaftonsbild, jag saknar min brunbrända kropp. Nog för att jag är brun året runt men nu ser jag mest grå ut. Grå,brun,beige. Lite som cement. (haha yes jag skrattade högt åt mig själv när jag skrev det). Jag vill helt enkelt ha tillbaks min solbrända bruna färg för då ser jag piggare, friskare ut.
 
å så jag just nu, med min lilla my-tofs. Helt grå

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar