.

.

söndag 29 januari 2017

1 miljon tankar



Hej på er, veckan börjar gå mot sitt slut vilket innebär att det bara är drygt en vecka kvar tills jag börjar jobba. Börjar på tisdagen, om 8 dagar och jag har en hel del blandade känslor kring det. Ena sidan av mig är taggad, exalterad och tycker att det ska bli jättekul. Den andra sidan är stressad, panikslagen och undrar vad jag gett mig in på. Tänk om jag inte klarar av det. Om jag suger, eller är sämst, eller gör helt fel. Eller värst av allt (det där man egentligen inte ens får tänka, än mindre skriva) - tänk om det inte passar mig alls, om jag känner att nej sjuksköterska vill jag absolut inte vara. Vad gör man då? Dessa tankar har gått runt runt runt i mitt huvud de senaste dagarna. Känns som jag har lite av en livskris. Är helt terrified, livrädd att jag ska börja jobba som sjuksköterska och märka att det inte alls är min grej eller att jag verkligen inte kan. Men det kanske är vanliga tankar när man ska börja med något helt nytt? Vad vet jag... Jag har inte gjort något sånt här innan.....


.... Får försöka se det positiva: Att jag fått bra kritik på samtliga av mina praktikplatser, jag har trivts när jag praktiserat, jag trivdes på avdelningen i somras som jag ska jobba på nu och om alla andra sjuksköterskor klarar av yrket så borde jag väl också kunna fixa det. Right?

En vecka och en dag kvar. Nu ska jag ta vara på min lediga tid.






Bild tagen i samma veva som jag började plugga (två veckor innan ungefär). Wow, så längesen nu. Mer än tre år sen. Men samtidigt känns det som igår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar