.

.

torsdag 26 januari 2017

Onsdag.



Hej på er! Mina fingrar mår såååå mycket bättre idag, dom är fortfarande hårda och kritvita där jag brände mig och känseln är väl sisådär men det gör åtminstone inte ont längre. Tur man är sjuksköterska ;) haha.

Idag har jag hängt med Vickan. Åkte dit efter jag vaknat, ätit frukost, tagit en dusch - ja ni vet. Vi drack kaffe och tog igen massor av snack <3 Sen åkte vi och hämtade Isak och efter en snabb sväng i affären drog jag mig hemåt. Supermysigt! Att hänga med Vickan alltså. Vi försöker redan planera in vår nästa dejt =) 

När jag kom hem gjorde jag mat och sen har det varit slapp här hemma resten av kvällen. Köpte en ny sorts chai-te förut som jag provsmakade ikväll (dricker te varje kväll) och det var SÅ gott. Längtar redan till morgondagens kopp haha, hade gärna druckit te nu men då får jag springa och kissa hela natten. Och det vill jag ju inte.

Blä förlåt för tråkiga blogginlägg alltså guys men det händer inte så jättemycket spännande i mitt liv just nu. Njuter mest av att vara ledig. Imorgon har jag inga planer förutom att jag ska ta en löptur. Men det är allt som står på schemat, hittills åtminstone. Vi hörs imorgon, godnatt.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar