.

.

onsdag 21 maj 2014


Hallå friendies. hur är läget? Själv är det bra, är dock väldigt väldigt VÄÄÄLDIGT hungrig så vill äta mat nu, men ska spara mig tills jag ska träffa Ozcar för vi ska äta thaimat idag. det ska bli så JÄVLA gott, det är typ min nya drog och jag har cravings efter thaimat var och varannan dag nuförtiden. Så jag är supertaggad. En god måltid när man är sugen och hungrig slår nog det mesta här i världen om jag ska vara helt ärlig. Det finns inte mycket som toppar det!

Jättefint väder idag också. Av någon anledning känns det som att diskuterar vädret varenda gång jag bloggar. Och jag vet faktiskt inte riktigt varför för alla som befinner sig i närheten av mig kan ju se själva vad det är för väder ute. Men det blir automatiskt så att jag måste skriva om det. Är det ett tecken på att det fina vädret syns alltför sällan i Sverige? Haha. I vilket fall har jag sprungit runt i shorts eller kjol hela dagen vilket är ett tecken på att värmen är här. Love it!

Vad har jag mer för trevligt att säga? Inte mycket alls faktiskt. Vill berätta läget i skolan men jag antar att ni är rätt trötta på mitt tentasnack så det räcker att säga att jag har väldigt väldigt många sidor att läsa och väldigt väldigt mycket att plugga in till min nästa tenta som är om 9 dagar. Dvs. nästa fredag. Jag är inte alls speciellt pluggsugen när det är så fint väder så det blir lätt att jag skjuter fram plugget, prokrastinerar. Jag har dock blivit bättre på att ta tag i saker än jag var på gymnasiet, alltid något! Jag ska faktiskt åka hem imorgon, hem till mamma och spendera några dagar där fyllda med pluggande i min solstol (om vädret tillåter). Behöver lite frid och fröjd, lugn och ro samt ensamhet så jag kan plugga ordentligt så jag tänkte åka dit redan imorgon och stanna tills i helgen. Försöka få gjort lite.

Och det leder oss till vad jag gör just nu - jag sitter och skriver ut mina papper. Är på papper nr 37 och det ska ut ungefär 20 sidor till... what to do... det är bara att vänta. Sen om en timma eller två så blir det maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat. Cant wait! 

Right now. Älskar denna söta outfit. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar