.

.

tisdag 24 januari 2017

Hemmafix & löpning


Hej på er, igen. Sitter i vanlig ordning och kollar lite teve såhär på kvällskvisten innan läggdags. Tänkte se ett avsnitt till och sen sova =) Idag har jag varit produktiv på hemmafronten får jag säga, vikt in all rentvätt, kört två maskiner, plockat lite, diskat lagat mat och gjort fantastiskt god smoothie. Min vanliga med banan, frusna jordgubbar, frusen mango, youghurt och mjölk. SÅ god, iskall och perfekt mot sötsug ifall man som jag försöker dra ner på sockret litegrann. Och JA jag är fullt medveten om att det är fruktsocker i frukten osv men sånt det är inte sånt socker jag drar ner på utan socker i "sötsaker" =)

Förutom att pyssla hemma har det blivit en löptur/promenad. Blev först några kilometers löpning och sen en promenad/pw förbi affären (behövde handla mer frusen frukt) innan jag gick tillbaka hem. Blev en runda på nästan 9 km, well done när planen från början var 20 minuters löpning!


Testade denna app för att få se hur lång rundan blev. Funkade finfint! Startade den dock inte förrän jag började springa vilket var när jag kom till "löparspåret" så egentligen var rundan ännu lite längre. Superhärligt! Gillar att vara ute och springa men har så jääkla svårt med andningen bara. Andas snabbt och väldigt ytligt vanligtvis så när jag blir andfådd och är utomhus och tar djuupa andfådda andetag får jag helt plötsligt såååå mycket mer syre än kroppen är van vid. Blir lite yr då haha. Men brukar få in tekniken efter när jag springer regelbundet och då blir det bättre, nu var det sååå längesen jag sprang ute så ah. Det kommer =)

Nu - ett avsnitt sen sova. Natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar