.

.

fredag 11 april 2014

Fredagsplaner.


Goddag. Sitter för tillfället i min säng å fixar mig lite,ska strax gå till spårvagnen och dra mig mot stan. Där ska jag möta upp Ivet för vin och girltalk. Very nice såhär en fredag eftermiddag måste jag få säga :) Dagen har spenderats med min classmate och vi har pluggat en massa timmar. Sen kom jag hem och pluggade några timmar till så man kan väl enkelt konstatera att min dag gått åt till att plugga. Hållit igång hela dagen också (okej sen jag vaknade vid 11 men ändå) så nu är jag helt slutkörd och trött och skulle egentligen vilja ställa in alla mina planer och lägga mig i sängen och sova istället. Ja, det är så tråkig jag blivit nu när tröttheten invaderat min kropp. Men jag tänker gå emot mitt sovsug och faktiskt ta mig ut i världen. Jag ska, är ju liksom sugen på att träffa Ivet. Är bara så.himla.trött.

Jaja, nu ska jag fixa klart mig och sedan gå. Måste resa mig ur sängen, annars fastnar jag här. Jag.ska.inte.lägga.mig.ner. Dock måste jag tillägga att jag varit piggare idag än på länge. Skönt :)

Idag gick jag även en glad nyhet till mötes - jag har fått ett sommarjobb. I'm so fucking happy över det och längtar faktiskt till att sätta igång. Can't wait!


Fredagsfika å plugg på favorit-cafet förut. Det är alltid varmt där (haha), ganska lugnt ställe och gott kaffe, perfektplugghäng!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar