.

.

tisdag 26 augusti 2014


Detta kommer, för mig, att bli en sömnlös natt. Dels för att jag inte är trött (givet) och dels för att jag faktiskt inte vill somna. Nu låter jag väl helt galen och dum i huvudet I suppose? Men jag vill faktiskt inte somna. Och vet ni varför? För att jag inte har något att gå upp för.

Ja jag vet att jag har vänner, familj och närstående som stöttar mig, men ibland behöver man bara deppa ett tag när man precis varit med om något jobbigt. En förlust.

Så just nu känner jag att jag inte har något att gå upp för, anledningar till detta är - Min operation som jag längtat efter har blivit framskjuten, Ozcar kommer vara på jobbet från tidig morgon till sen kväll, jag har förlorat det bästa jag hade, min mamma jobbar så hon kan inte komma och träffa mig, de flesta av mina vänner jobbar/går i skolan eller bor långt härifrån och även om de hade haft tid att träffa mig så är jag inte på humör för att gå utanför dörren. Sorgligt, men sant. Det enda jag skulle kunna tänka mig att göra typ imorgon är att bjuda hit någon vän på lite fika. Det skulle jag kunna tänka mig. Men inte så mycket så det ger mig en anledning att gå upp på morgonen.

Så, det får bli en sömnlös natt. Åtminstone tills jag blir trött. Då måste jag väl sova, antar jag.

 
tänkte lägga upp lite bilder som gör mig glad. Gamla bilder som jag printat från min bilddagbok. Gamla bilder på mig och mina hästar. Från när jag var hästtjej. Att tänka tillbaks på den tiden får mig att le.

De första tre bilderna är på Tom. Gud vad jag saknar den hästen! Vila i frid min älskling <3



De tre bilder nedan är på min hyrhäst Erk. Som jag också saknar. Såklart. Världens finaste häst.



Och de tre sista bilderna är på Ida, eller Miss Ida som hon hette egentligen. Henne saknar jag också (såklart). Vila i frid du med gumman, med Tom <3


Och denna sista bilden gjorde jag för läääängalängesen. Hittade den på min bilddagbok nu när jag kikade igenom den. Dessa tre hästarna alltså. Om ni bara visste hur mycket dom har betytt för mig, hur stor del av mitt liv dom har varit....sjukt. Saknar dom alla tre och det kommer jag alltid att göra. Världens finaste och bästa hästar <3 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar