.

.

söndag 17 augusti 2014


Godmorgon! Söndag idag och jag sitter just nu och dricker te på jobbet, ska snart påbörja arbetsdagen. Och vet ni? Idag är det min SISTA ARBETSDAAAAAG DENNA SOMMAREN!!!!!!!!!! Wohoo. Det ska bli så otroligt skönt att få vara ledig i ett par veckor innan skolan börjar. Ska inte göra nåååågot speciellt (vad jag vet iaf) utan ska bara njuta av ledigheten och passa på att sova ut ordentligt. Så SKÖNT! 

Måste ge lite cred till jobbet också. Det har verkligen varit the perfect sommarjobb! Är otroligt nöjd med min sommar här i hemtjänsten och det kommer faktiskt kännas lite sorgligt att det är slut. Men jag kommer tillbaka, blir troligen kväll/helg/extrajobb för mig här i höst. Det är bra, annars hade det känts föööör sorgligt :(


Igår satt jag inne på min bilddagbok (kom äntligen, efter mycket om och men, på lösenordet). Superkul att se, har massor av gamla bilder där som jag har sparat ner nu i mappar på min dator. Satt å kollade på dom igår. Nostalgitripp!

- här är jag och min fina saknade Erk på clear round-tävling. Åh saknar honom och ridningen såååå mkt. 


En felfri runda blev det, så vi fick rosett! (Syns otydl på bilden men Erk har på sig den vita rosetten som vi fick). Dessutom var det "stilhoppning" och även där fick vi oss en rosett :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar