.

.

tisdag 21 oktober 2014

Mattepluggn& lasagne <3

Godkväll (natt). Sitter i soffan och dricker kolsyrat vatten och bloggar, ska alldeles strax lägga mig igen. Gick och la mig någon gång efter elva förut men idag går det segt att somna alltså åååh. Har mycket att tänka på plus att jag hade väldigt ont. Försökte sova bort det men nä. , då kunde jag inte somna. Så gick upp för en stund sen, har räknat lite matte (japp jag är sjukt skolproduktiv på natten ska ni veta, pluggar absolut bäst på natten to be honest) inför vår läkemedelseberäkningstenta som är i december någon gång haha. Inget jag behöver plugga till redan nu egentligen, men ganska bra tidsfördriv och det är bra att träna lite, har bannemig inte läst matte sen andra året på gymnasiet. Då klarade jag matte C, men nu tycker jag liksom att uppgifterna jag gör nu (matte A-nivå) är krångliga. Kanske beror på att jag räknar allt i huvudet då jag inte orkat införskaffa en miniräknare ännu, men ändå. Det jag egentligen ville få sagt är att matte är en färskvara och då tentan i december kräver 100% rätt för att bli godkänd så kan jag lika gärna börja damma av mina mattekunskaper redan nu. För dom finns därinne någonstans, det vet jag. Har alltid haft lätt för matte, men nu var det ju somsagt några år sedan så det är klart man glömmer :)

Det har jag iaf pysslat med sen jag bestämde mig för att jag inte orkade försöka sova mer. Nu däremot ska jag inte plugga mer. Vi ska ha föreläsning i läkemedelseberäkning imorgon faktiskt så det var nog bra att jag har gjort lite uppgifter till och från den senaste veckan :) hoppas att föreläsaren kickar ass och är allmänt grym så att alla gamla mattekunskaper bara faller på plats och uppgifterna går som på räls,...haha.

Nä, nu ska jag försöka sova iaf. Tog en värktablett för en stund sen som börjat ge effekt nu så jag ska passa på medan det gör mindre ont :) så hörs vi imorgon under dagen - lång dag mellan 8-16 :( jaja. Natti!


Bjuder på en bild på dagens mat - lasagne. Helvete vad gott det var!!!! Hade nog kunnat äta hela formen själv. Var riktigt sugen på lasagne haha. MUMS.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar