.

.

måndag 23 maj 2016


Febern är borta woho! Det var den visserligen en stund i fredags också innan den kom tillbaka med sina 39 grader igen, men nu hoppas jag den är borta för gott :) är fortfarande hostig och trött trött TRÖTT men det går åt rätt håll iaf vilket är tur för jag kommer behöva gå till skolan imorgon. Så imorgon blir det två föreläsningar och jag kommer antagligen vara helt slut efteråt men jag ska kämpa mig dit åtminstone.

Annars då, jag har inte fått gjort mycket vettigt denna veckan. Det har nog faktiskt varit den absolut sämsta veckan på detta året hittills. Allt plugg och allt kul jag ville göra under min lediga vecka blev ju inställt för att jag var sjuk och jag har typ bara legat på soffan i en vecka. Inte superkul. Men börjar komma tillbaka nu iaf, äntligen.

Denna veckan har jag alltså en hel del plugg att ta tag i. Tenta på torsdag som jag börjat lite smått med först idag och 31 har jag en grymt stor uppgift som ska in som jag knappt börjat med. Dags att sätta igång. Tänkte fokusera på tentan först, sen uppgiften. Det får bli så helt enkelt, får lägga en hel natt på uppgiften så är den klar sen. Egentligen ville jag varit färdig med den redan nu men febern hade andra planer. Så jag får offra någon natt efter tentan till uppgiften. 

Nu - sova (snart). Hörs imorgon!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar