.

.

tisdag 3 maj 2016

Tisdag


Goddag! Skippade första föreläsningen idag då det var Sevgis tur att anteckna och föreläsningen inte var obligatorisk. Jag tänkte därför att jag förtjänade en sovmorgon. Nu är jag dock på väg till skolan för att gå på handledningen vi har nu på eftermiddagen. Vi ska prata om hur man bemöter någon som ska dö och dess närstående. Haha Gud vad deppigt. Men nödvändigt för det är svårt det där.

Slutar vid tre iaf och hade egentligen tänkt träna men jag har ingen lust alls. Får se om suget kommer, annars blir det nog en eftermiddag/kväll hemma bestående av att bygga ihop den nya tv-möbeln som äntligen har kommit. Ozcar hatar att bygga möbler och tycker instruktionerna är ungefär lika kluriga som hjärnkirurgi. Jag är tvärtom, tycker att det är rätt så roligt att bygga möbler (om dom inte är för tunga) och tycker att det är jul att se massor av delar byggas ihop till ett snyggt resultat. Så jag alternativ det blir jag som får bygga medan han jobbar eller något haha...........


Nu är jag på vagnen. On my way. Ska löpa en latte på vägen och sen skoooola.


All black today. Svarta strumpbyxor, svarta skor, svart klänning, svart kofta, svart kappa. T.om svarta trosor haha. Min scarf är dock leo-print, alltid något =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar