.

.

fredag 6 maj 2016

In progress

Några bilder på hur det ser ut just nu  kanske? Självklart har inte allt i lgh fixats men tänkte ta med er in i några rum idag bara för att ha något att blogga om haha. Såhär ser det ut just nu.




Bilder på vardagsrummet från två håll (den sista på tevebänken har ni nog redan sett). Här ska det upp någon tavla/hylla eller dyl över soffan så inte väggen blir så kal, samt att det behövs gardiner till vardagsrumsfönstret. Annars börjar se rätt så bra ut.




Köksdelen av köket på köksbild 1 och en (ny) bricka med oljor och kryddor på köksbild 2. Kryddorna ska inte stå där framöver haha. Här i köket ska det organiseras lite på köksbänken och det ska även upp lite grejer på den tomma väggen ni ser till höger på köksbild nr 1. Svårt att förklara vad för typ av grejer men ska visa er efter dom varit här och satt upp det i nästa vecka. Någon matta i denna del av köket hade ju varit trevligt också.




Matsalsdelen av köket. Här ska det också upp gardiner precis som i vardagsrummet, det ska upp en lampa över bordet som faktiskt ligger i påsen ni ser på bilden och det ska även upp tre tavlor på väggen bakom bordet (SÅ snygga, ska visa er när dom är uppe). Sen ska ju självklart dom två sista stolarna skruvas ihop (en skruv är sönder så därför har dom fått vänta) och så vill jag ha några andra ljuslyktor på marmorbrickan på bordet. Men dom blå från fick duga tills jag köpt ett par från Skultuna som jag spanat in ett tag nu. Gardiner, lampa, att få ihop stolarna och upp tavlor är prio, ljuslyktorna får vänta haha.






Badrummet. Här är det faktiskt inte alls mycket kvar att göra. Inget som prioriteras iaf. Vill ha något snyggare för smutstvätt än en Ikea-kasse och något roligare för ren tvätt än en nätkorg. Sen skulle det även va nice med någon växt i badrummet på bänken över tvättmaskinen och torktumlaren. Men mer än så är det nog inte. Älskar badkaret.


Sammanfattningsvis, ja ni ser ju, det är lite kvar men det börjar se hemtrevligt ut nu iaf. Trevligt. I nästa vecka kommer några hantverkare och sätter upp alla tavlor, hyllor osv. Några av väggarna är nämligen i betong så då kommer dom med sina supermaskiner och skruvar å grejar. Det är tydligen något dom erbjuder precis vid inflyttningen så why not? Bäst att låta proffsen slå i väggarna haha. 

Ska självklart ta med er på en tur genom lgh när den är helt klar. Har ju sovrummen kvar att visa också. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar