.

.

onsdag 30 november 2016

Min tisdag


Hej på er! Allt väl? Ni kan ju inte svara men det är ju ändå trevligt att fråga haha. Själv sitter jag i soffan och kollar på teve, ska gå och lägga mig efter avsnittet är slut. 

Idag började min dag med skola, träning på KTC (kliniskt träningscenter) inför en praktisk examination jag ska ha framöver. Rolig lektion men examinationen ser jag inte alls fram emot..... Många i min klass har redan gjort den examinationen (vi gör den i grupper) och tydligen är det massor som har kuggat för dom är stenhårda. Så jag vet knappt om det är värt att satsa massor med kraft och energi på den examinationen ifall det ändå är så lätt att kugga (inte hört någon examination tidigare där så många kuggat).... Men jag får väl gå dit och försöka, dock utan att lägga all min kraft på det nu innan. Vi får se, lite tid kvar till examinationen ändå :)

Efter skolan har jag mest bara slappat. Haft grymt ont så har inte kunnat göra så mkt mer. Fram mot kvällen kom det en matleverans hem. Har provat på nu ett par ggr att beställa hem mat från mat.se och det är i princip som att handla i affären, man klickar i allt man behöver och sen kommer det hem till dörren. Har fungerat super hittills så det blir nog något att fortsätta med.



Dagens leverans.


Och dagens fönsterbräda. Hur amazing är inte adventsljusstaken? Älskar dom runda lamporna, sååå nice.


Nu ska jag kolla klart avsnittet. Vi hörs imorgon, då blir det skola först och sen lite annat. Mer om de imorgon. Natti :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar