.

.

onsdag 7 december 2016

Godkänd examination wohoo!!!


Herregud. Haft min praktiska examination i skolan idag. Den där jag skrev om förra veckan som så många blivit underkända på så jag knappt visste om de va värt att gå dit. Jag hade den idag. Har aldrig varit så nervös i hela mitt liv typ. Usch, riktigt hemsk examination verkligen, just eftersom jag visste att den var rätt så lätt att kugga. MEN - jag klarade den. Det trodde jag inte igårkväll. JAG FUCKING KLARADE DEN!!! Är så glad just nu alltså, wow. Och har huvudvärk för att jag varit så spänd. Så nu måste jag andas ut en stund. Vila lite.

Jag fick förövrigt blodtransfusion som praktiskt moment att visa upp. Då skulle jag hämta blodet, göra alla kontroller (ID, blodenheten mm), kontrollera infart genom att spola, koppla på blodet och berätta om vad jag observerar under tiden blodet går in. Också skulle jag  ju såklart använda mig av hygienrutiner och arbeta patientsäkert. Och jag klarade det.
Är så glad alltså... Wow.

På hemvägen hämtade jag upp ett paket.
Med min eventuella examensklänning. Gillar den som fan men är inte helt säker på om det blir den på examen ännu. Vi får se. Ska behålla den Iaf för den kommer nog användas flitigt :)


Vi hörs mer sen. Måste slappa lite nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar