.

.

måndag 18 november 2013

Dresses


Hallå. Bloggade inte på hela söndagen, sen gick jag och la mig men nu vaknade jag till för en stund sen så kan väl passa på! Har haft en härlig helg faktiskt, mestadels lugn men ändå lite fart ;) asnice! Perfekt avslutning på veckan.

Juste, förut provade jag massor av klänningar. Bokstavligen massor , varenda klänning i min garderob fick åka på och provas med olika skor haha. Måste ju veta vilka jag ska ha med till Thailand, och eftersom vi ska va borta i två veckor och inte en så kan jag ju faktiskt ta med mig många!!! Gud så skönt, älskar att ha klänning men det känns lite för uppklätt (fin/partyklänning) eller lite för somrigt (sommarklänning), + att jag tkr klänning är snyggast med bara ben och det hade varit på tok för kallt just nu. Brrrrrrrrr! 

Bild på 6 av klänningarna jag provade (två klänningar i olika vinklar i varje "kollage"). Hade ingen tanke på att fota förrän jag bara hade 6 klänningar kvar att prova, därför blev det enbart bild på dessa nedan!

Nu ska jag försöka sova igen :)




Vilken tkr ni är finast? (Ni kan inte kommentera så ni får tänka svaret i huvudet haha...). Själv är jag kär på nytt i den svarta paljettklänningen på sista bilden. Enkel, sitter bra + lite glammig - kan inte bli mkt bättre än så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar