.

.

torsdag 19 juni 2014


Haha, jag orkade aldrig sätta på datorn igår. Slutade lite innan fyra och fick någon flipp i huvudet och bestämde mig för att gå de 3.5 kilometerna hem från jobbet. Jätteskönt var det, powerwalkade fort som fan så jag fick svettas ordentligt, plus att de var stekande sol, och jag hade väska mm att bära så jag var helt blöt av svett när jag kom hem haha. Så skönt var det, men samtidigt var det en jävligt dum idé då mina fot och mig knä redan är paj efter att ha haft dåliga skor de två första dagarna på jobbet.... Så nu har jag såklart ännu ondare, inatt hade jag så ont att jag drömde att dom fick amputera mitt ben. Fyfan vad hemskt ledsen jag var när jag vaknade, och vad lättad jag blev när jag märkte att båda benen satt kvar på min kropp. Haha de va en sjuk dröm....

Iaf när jag kom hem igår så hoppade jag direkt in i duschen och efter en stund kom Ozcar hem och då åkte vi iväg och hämtade lamporna vi beställt till köket, för dom hade kommit. Och det var typ det jag orkade med igår, sen blev det matlagning lite fort och degande vid teven tills de va läggdags. Orkade inte ens ta fram datorn haha.

Idag har jag varit ledig så jag passade på att sova ut mig. Vaknade dock tidigt av att jag fäkade runt i sömnen såpass brutalt att jag lyckades välta två ljuslyktor i glas som stod i fönstret, varav en gick sönder. Bra jobbat Lisa. Haha jag struntade i lyktan och gick å la mig igen istället och sov tills jag var tvungen att gå upp. Nu åker jag spårvagn, ska till bilen och den står hos Ozcars pappa så är påväg dit för att hämta den.


Balkongbild på mig från igår

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar