.

.

söndag 23 oktober 2016

Min helg


Gud så skönt det har varit med helg. I fredags blev det lugnt hemma med Idol och chill och igår kom mamma förbi en stund under dagen. Mys! Sen på kvällen blev det bio, en sen sådan. Halv tolv började den och det var en skräckis. Mycket mysigt. 

Innan bion blev det mat på Danilo.


Min mat muuuums.



Jag när jag kom hem sisådär halv två haha.



Imorse blev det sovmorgon och massa gos med Moltis. Han är morgontrött och ligger gärna i sängen så länge som möjligt så vi myste läääänge haha. Sen har jag pluggat en del idag också, skönt att komma framåt även om jag fortfarande inte kan förstå hur jag ska lyckas lära mig allt haha.



Satte upp mina nya lampor idag med, köpte för ett par veckor sen men har inte kommit upp förrän idag. En är svart och en är silvrig vilket inte riktigt syns på bilden men det blev supermysigt iaf. Väldigt nöjd!


Nu ska jag strax sova så jag orkar upp imorgon - praktik måndag & tisdag och jag börjar 06.45 båda dagarna. Imorgon ska jag förresten visa er min nya jacka som Ozcar hämtade åt mig förut (den kom för några dagar sen men har inte hunnit hämta ut den) så stay tuned. Jag är supernöjd - en till mysig höstjacka i garderoben.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar