.

.

tisdag 9 december 2014


Varit ganska on/off på bloggen på senaste vilket beror på att jag har varit/är ganska rejält sjuk. Magen har gjort ont utan dess like den senaste veckan ungefär vilket har gjort mig trött och deppig och allmänt sjuk. Brännhet hud har jag haft och extrem ledvärk främst i knäna men även i vänstra låret/höften/ljumsken och en axel. Och även stora, ömma svullna körtlar i vänsterljumsken. Plus lite blekgrått ansikte och noll aptit på det. Ja, jag har inte mått så bra med andra ord. JÄVLA endometrios. Speciellt min vänstersidq är helt paj. Längst ner i magen till vänster vilket påverkar vänster ben, höft och ljumske och knä och allt helt enkelt. Varit helt jävla sänkt alltså. Jag skippar ALDRIG skola (jag menar come on, jag var i skolan dagen efter min op) men förra veckan blev det faktiskt en hel dag jag inte kunde gå. + vissa föreläsningar jag stannade hemma och gärna hade stannat hemma hela dagen men inte kunde för den andra föreläsningen var för viktig. Men ja. Jag har varit hemma en del iaf pga magen. 

Nu känner jag att jag börjar må liiite bättre och dessutom har jag fått en kallelse till Sahlgrenska nästa vecka. Skönt, då jag egentligen inte har läkarbesök planerat förrän januari och då hos min doktor. Frågan är bara varför Sahlgrenska kallar mig? Vad är det för fel? Vad harjag gjort? Är det uppföljning på operationen efter 3.5 mån? Ja jag vet faktiskt inte men det lär jag märka :)

Vad händer denna veckan då? Jo det är lite tenta, en inlämningsuppgift jag skickade igår och annat skoj....:))))) hur ska detta gå haha...


Tur jag har min lilla tiger som piggar upp tillvaron till max :) världens bästa kisse!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar