.

.

söndag 4 september 2016

Nattplugg


Hej på er! Jag sitter och pluggar med Moltas på magen och datorn i knät och det går åt helvete haha. Har kommit igång lite smått med min uppgift, skrivit upp i punktform vad jag vill ha med samt fått ihop typ en halv sida i löpande text men nu tog det stopp. Har skrivit upp 12 olika punkter jag vill få med i uppgiften och hittills har jag lyckats få ner två..... TVÅ. Haha det är ju skrattretande. Men men, två är bättre än noll och jag får väl helt enkelt sitta här tills skiten är klar. Tänker att jag åtminstone skulle vilja få ner fem eller sex punkter innan jag går och lägger mig och sen får jag väl fortsätta imorgon natt.

Anledningen till att jag sitter uppe såhär sent och pluggar är för att jag pluggar absolut bäst på natten, framförallt när jag inte mår så bra. Då behöver jag lugn, tystnad, vara ifred samt ha det mörkt ute (av någon konstig anledning) för att kunna plugga. Att vara en nattuggla är väl inte det optimala när samhället är upplagt för att människor ska fungera dagtid men vad ska man göra =) Tänker att jag pluggar max en timma till och sen går jag och lägger mig, då borde jag ha kommit en bit åtminstone...kanske....kanske....

Just det - jag skulle beskriva min vecka för er. Min vecka har faktiskt inte varit särskilt händelserik alls. I måndags var det skolstart och då gick vi igenom massor med saker och sen i tisdag drog föreläsningarna igång. Efter skolan i tisdags blev det lite mat och fika med Unda vilket var supertrevligt och sen gick det åt helvete haha. Nä men sen i tisdags eftermiddag ungefär har jag varit väldigt motivationslös och inte känt för någonting så min onsdag och torsdag gick i princip ut på att göra absolut ingenting. Tråkigt men sant. Jag har haft svackor tidigare men denna gången var det riktigt deeeeeeeep haha.. Igår tog jag mig lite i kragen åtminstone och var i skolan hela skoldagen PLUS att jag pallrade mig ut på kvällen. Träffade upp ett gäng för mat och sen gick vi vidare på bio. Supertrevligt och bra att jag fick socialisera mig lite. Har stängt in mig lite tidigare under veckan... Idag har jag varit tillbaka i svackan och har inte orkat göra någonting. Baby-steps, tänker jag. Jag orkade mig ut igår och jag ska jobba imorgon så då gjorde det inte så mycket att jag isolerade mig idag =)

Jobb imorgon som sagt. Jag tror det kan vara jättebra, jag tror det är precis vad jag behöver just nu. Jag älskar mitt jobb och har (tro det eller ej) extremt hög arbetsmoral = när jag ska jobba så struntar jag i allt som har med en svacka och privatliv att göra och gör vad jag ska. Det är nog meningen att jag ska jobba heltid hela tiden, då har jag inte tid med några svackor haha ;) Skämt åsido, imorgon jobbar jag kväll så jag börjar 13.30 och slutar 21.30. Sen blir det väl hem och plugga så jag kan få inskickat denna uppgift på måndag kväll. Kanske får gjort hälften idag, lite mer imorgon och det sista på måndag efter skolan. Det låter som en plan.

Nej nu måste jag återgå till min uppgift, även om det är bra mycket roligare att skriva här. Min uppgift handlar om ledarskap och ska vara typ fyra sidor. Det ska jag väl få ihop, right???



När jag inte mår riktigt bra syns det all over my face (grått blekt ansikte och stora mörka ringar) så för att inte skrämma iväg er helt bjuder jag på bilder på Moltis. Egentligen borde det vara ett kort på Lexi då hon fyller två år idag (min lilla tjej) men hon springer iväg så fort kameran åker fram haha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar