.

.

torsdag 29 september 2016

Skola, besök och årsinvigning av dunjackan.


Hello guys! Sitter inne på datorn då jag precis har pluggat lite så tänkte jag passar på att blogga från datorn när den ändå är på. Hoppas allt är bra med er.

Idag har jag varit i skolan. Mötte upp min grupp med nio och vi ägnade förmiddagen åt att undervisa varandra i olika praktiska yrkesspecifika moment. Exempelvis visade vi sjuksköterskestudenter för de andra i gruppen hur man tar venprover och manuellt blodtryck, medan exempelvis fysioterapeuten utförde ett balanstest. Förmiddagen gick alltså ut på att de olika professionerna i gruppen skulle lära varandra praktiska saker som tillhörde sin egen profession =) Det var lite roligt faktiskt!

Under eftermiddagen fortsatte vi att jobba i gruppen och då med en skriftlig uppgift - loggboken. Vi har nämligen gemensamt fört loggbok i gruppen från och med förra måndagen fram till idag kring vår upplevelse av tiden på avdelningen och hur vi upplevt att det är att jobba i ett multiprofessionellt team mm. Och loggboken skulle in idag, så vi la eftermiddagen på att skriva in vad vi gjort under förmiddagen samt fixa det sista finputset innan vi skickade in den, skönt! Skickade även in en annan gruppuppgift idag som jag har med en annan grupp  i den andra kursen (haha japp rörigt as fuck) så det känns skönt att bocka av två skriftliga gruppuppgifter från listan idag =)

Efter skolan åkte jag hem och åt lite, avokadomackor blev det. Åt det igår också haha, sen jag och Unda pratade om det i fredags har jag fått någon form av crush på det...igen.... Så jag åt avokadomackor och sen kollade jag teve i soffan och råkade somna lite hehe. Mycket skönt.

Senare under kvällen har pappa, Kevin och min faster varit här på besök. Haha japp tre ggr på typ två veckor men nu åker min faster hem till USA på lördag morgon så vi var ju tvungna att passa på att ses en sista gång. Så dom kom hit idag på lite fika och umgänge. Mycket trevligt! Och jag kommer sakna min faster haha, vill typ inte att hon ska åka hem för vi klickade jättebra :(

Sen gänget drog hem har jag mest bara kollat på teve. Tagit det lugnt. Och nu pluggat lite. Nu ska jag kolla något avsnitt serie till innan jag lägger mig. Det har varit en helt okej onsdag! Imorgon är jag ledig OCH pluggfri (kan ni fatta?!??!?) så ska inleda min dag med en feeet sovmorgon haha. Ska bli så skönt. I övrigt har jag inga planer alls imorgon, vi får se vad som händer!



Här har ni två bilder på mig från idag, all black today och jag invigde (för året) min Barbour-jacka idag. Det var riktigt höstrusk så en tunn dunjacka kändes helt okej. Älskar den. ÄLSKAR.

Nu - serie och sen sova. Vi hörs imorgon under dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar