.

.

onsdag 12 november 2014


Onsdag idag och den lataste dagen jag haft på länge. Dagen började jättebra men fram mot eftermiddagen fick jag jävligt ont i magen och har sen dess bara tyckt synd om mig själv och sovit å mått dåligt. Men,såna dagar har man väl ibland med endo.

Har haft fullt upp de senaste dagarna på praktiken, därför jag inte orkat blogga. Har haft otroligt roliga praktikdagar trots att de varit tuffa. Så det har vart bra. Sjukt att halva praktiken redan gått dock :o snart tbx i skolbänken igen. Snart tenta igen. Dags att börja plugga hårt igen med andra ord. Ska låta mig vara fri från plugg veckan ut och sen nästa vecka som är den sista praktikveckan ska jag plugga parallellt med praktiken tänkte jag :) om jag orkar. Min sömn har blivit ett helvete och jag försöker få bukt på den men det är svårt när man jobbar kväll varannan dag och dag varannan. Så jag har en trött period just nu. Kan knappt sova alls på nätterna och är trött hela dagarna. Medicinerna mot magen gör det inte bättre utan jag kan nästan somna stående emellanåt för att medicinerna gör mig så seg. Men förhoppningsvis blir sömnen bättre när skolan började igen å jag får mer regelbundet schema :)

Idag har jag vart ledig, imorgon jobbar jag kväll och fredag dag. Lördag har jag planer och söndag ska jag plugga lite. Så veckan är fullt planerad haha. Å nästa vecka ska jag prova på att jobba natt. Spännande :D

Juste häromdagen, i söndags var jag och Jessika på roadtrip. Eller roadtrip kanske var en överdrift, vi åkte iaf hem till jessikas föräldrar i vbg och till mamma i Vargön. Vi skulle nämligen hämta jessikas vinterdäck i Vänersborg. Så stannade vi till på Överby och kollade i affärer och köpte froyo. Supermysig å välbehövlig dag!

Bild från roadtripen och på gårdagens outfit.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar