.

.

onsdag 6 april 2016

Fave watches


Jag använder alltid klocka nuförtiden. Alltid. Tycker att klocka är en stilren och väldigt snygg accessoar så det åker på en varje dag (förutom om jag har vääääldigt bråttom på morgonen).

Eftersom jag har klocka varje dag tycker jag om att variera dom lite. Jag har fyra stycken klockor som jag varierar och häromdagen fick jag ytterligare en som kommer användas flitigt = fem klockor att variera mellan. De ser lite olika ut. Här är dom fem klockorna jag varierar mellan, alla dessa används flitigt (sen har jag några fler men dom använder jag inte alls haha):


1. Silvrig klocka med silvrigt klockarmband. Från Marc by Marc Jacobs. Denna är VÄLDIGT "Lisa" om jag får säga det själv. Passar till allt gör den också.



2. Silvrig och vit urtavla. Brunt klockarmband i läder. Från Marc Jacobs. Denna klockan fick jag och den är helt fantastisk. Älskar (!!) att den har brunt armband.



3. Urtavla i vit och rosé (ser mer ut som guld och vit på bilden men irl är den vit och roséfärgad). Svart klockarmband i läder. Från Kompass. Älskar även denna klockan och gillar detaljerna i rosé.



4. Silvrig och vit urtavla, ganska stor. Svart, tunt klockarmband i läder med några silverdetaljer. Denna klocka är mitt nyaste tillskott som jag fått och jag ÄLSKAR den. Den är också extremt "Lisa". Älskar den stora urtavlan mot det tunnare armbandet. Från Fossil.



5. Hela klockan i rosé. Stor urtavla. Från Marc by Marc Jacobs (syns det att jag tycker Marx Jacobs har dom snyggaste klockorna or what haha???). Denna är riktigt snygg men rätt så svårmatchad så den brukar jag välja när jag har en helsvart outfit eller svarta jeans och ngn enfärgad topp. 


Och här får ni en bild på allihopa.



Vilken tycker ni är snyggast? (Okej nu kan inte kommentera men ändå).... Jag tycker nog nr 1, 2 och 4 bara för att dom är mest "mig". Av dom kan jag dock inte välja haha. Tur att jag inte behöver välja då =)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar