.

.

onsdag 13 april 2016

Onsdag!


Ligger på soffan och tar det lugnt just nu och vad passar bättre då än att blogga?

Idag började dagen med sovmorgon och jag och Sevgi möttes i skolan vid 13 för att göra de sista finjusteringarna innan träff med vår handledare klockan 15. Handledarträffen gick relativt fort, och vi fick veta datum och tid för slutexaminationen - vi är först!!! Herregud alltså, det är inte alls långt kvar tills vi ska försvara vår uppsats och jag börjar redan nu bli nervös. Sen att vi är först ut gjorde ju inte saken bättre haha. Men får tänka som såhär - det sköna med att göra det först är att det blir avklarat. Vi har alltså slutexamination måndag 25:e på förmiddagen och visst hade jag hellre haft på tisdagen eller onsdagen så jag hade kunnat gå och kolla på andras examinationer innan och fått inspiration, men nu är läget som det är och jag är hellre först än att typ vara sist och ha det på fredag eftermiddag :)


Jaja. Efter handledarträffen åkte jag hem och Unda kom hit strax efter. Vi drack te och hängde en stund innan vi knallade iväg till gymmet. Har sjukt ont i min högra benhinna så det blev väl inte det bästa träningspasset ever idag men vi tog oss åtminstone dit. All träning är bättre än ingen träning, right?

Köpte med oss en sallad hem efter träningen som vi åt framför DH och sen åkte Unda hem. Nu ska jag strax pallra mig in i duschen.

Later!


Japp så söta va.


Unda fotade mig och Moltas förut också. Så fiiiiin bild :))))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar