.

.

måndag 13 april 2015

god morgon





Hallåhallå. Passar på nu att skriva ett snabbt blogginlägg innan jag ger mig iväg till skolan. Har nämligen suttit och pluggat en liten stund vid datorn nu på morgonen så nu när den ändå är på så kan jag lika gärna skriva ett litet inlägg. Aja, skola på G med föreläsning om symtomlindring i palliativ vård på förmiddagen och seminarium om existentiella frågor på eftermiddagen. Spännande.....eller? Jag tycker inte jättemycket om det där med seminarium - att sitta en stor grupp och diskutera medan läraren bedömer men det är väl bara att gilla läget. Det jobbigaste ifall gruppen är väldigt stor tycker jag är att liksom få sagt något utan att bara upprepa det andra sagt. Det blir lätt så. Menmen, hoppas på det bästa.

Efter skolan har jag inga planer förutom att plugga, ska se till att få klart det sista på min uppgift samt sammanställa dagens föreläsning ifall den kommer ut som powerpoint på vår klassida ikväll. Men det vet man aldrig, ibland kan det ta tid innan lärarna lägger upp den haha. Prio 1 är ändå uppsatsen så dem ska jag greja med oavsett.

Och just det - i eftermiddag/kväll tänkte jag skriva en liten utvärdering av min Synarelbehandling (hittills). Har använt den ett tag nu och jag vet själv hur jag suttit och googlat runt efter andras upplevelse av olika behandlingar när jag har fått höra talas om någon ny så nu tänkte jag att om någon där ute sitter och googlar och undrar så kan dom få läsa min upplevelse. Sen är det självklart individuellt, men jag måste ändå utvärdera mina upplevelser inför ett läkarsamtal i nästa vecka så då kan jag lika gärna göra det på bloggen. Det kanske gynnar någon liksom :) Vet själv hur jag suttit där och googlat på endometrios, behandlingar och bla bla bla och kommit in på olika bloggar vilket har varit jättehjälpsamt. Så jag får väl dra mitt strå till stacken haha :) Men det kommer senare för just nu har jag absolut inte tid. Ska slänga på mig jacka och skor och dra nu. En outfit kan jag också lägga ut senare. Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar