.

.

måndag 6 april 2015

min helg


Blir nog ett lite längre inlägg nu. Eftersom jag bloggat så dåligt hela helgen tänkte jag sammanfatta allt i ett inlägg istället för i massa olika.

Torsdag: åkte jag hem till Vargön. Mamma fyllde 50 så det skulle så klart firas. Kisse följde med, hon tyckte om att få vara hos mamma. För första gången vara ute och få känna gräset mellan tårna. I koppel ofc, but still. Hon tyckte det var spännande. På torsdagen anlände jag dock sent så då fick inte Lexi komma ut utan då åkte vi direkt till Buddys där det åts mat, bowlades, spelades dart och suffelboard. Jag hade träningsvärk i armen efteråt, haha.



Fredag: gick jag upp, gjorde mig iordning och sen åkte in till stan. Tog ut Lexi en liten sväng på gräset innan stan också. Sen stan. Mötte Anna och följde med upp, kollade in hennes lägenhet. Hängde där en stund, sen ville vi gå och äta. Skulle till kalasboden men det var stängt så det blev lyxlunch på Koppargrillen istället. Fläskfilé med pommes och bea. Samt efterrätt. MUMS. Medan vi åt hörde Erica av sig och vi bestämde oss för att knalla hem till henne. Gick dit, kikade in hennes lägenhet, drack en kopp kaffe och bara hängde en stund. Pratade många gamla minnen som vi tre har ihop. Garvade. En väldigt välbehövlig stund i mitt liv måste jag säga. Sen körde Erica hem mig när hon skulle iväg. Resten av dagen spenderades ute i solen tills den försvann och framför teven.



Lördag:  ja vad gjorde jag i lördags? Först vaknade jag, satt i solen ganska länge och bara tog det lugnt. Mådde lite dåligt på morgonen/förmiddagen av medicinen (förmodligen) så att sitta i solen var alldeles lagom ansträngande för min del haha. Lite senare när jag vaknat till liv och mådde lite bättre blev det promenad med mamma. Vi gick runt stranden och förbi hästarna. Hälsade på, gosade lite, klappade häst. Pratade med Lena och Linnea som satt ute och solade. Gick vidare, förbi vattenfallet och kollade på blåsipporna och vitsipporna. Sen kom vi hem. Tog det lugnt och duschade och sånt tråkigt innan jag begav mig till mormor. Jag och mormor fikade, blev cheesecake och kaffe och massa snack. Riktigt mysigt! Min mormor är bäst och det sämsta med att bo i Göteborg är att jag träffar mormor mkt mer sällan <3 Mamma också men hon kan åtminstone komma hit och hälsa på vilket inte mormor kan.....jaja. Efter mormor åkte jag hem, åt god god mat och sen kollade på film. Avslutade kvällen med att vara lite skjuts till Erica mfl. som skulle till krogen. Sen åkte jag hem och sov.

Söndag: Spenderade förmiddagen hos mamma, åt lite cheesecake till frukost sen hem till gbg. Spenderade resten av dagen med min bästa.

Under dessa dagar har jag, förutom det jag skrivit, varit mycket i solen, letat påskägg så nu har jag ett gigantiskt påskägg med godis haha. Jag har även varit mycket med Lexi både inne och  myst. Och mamma har lekt och myst med Lexi, massor <3

Påskägget här hemma

Lexis nya favoritplats hos mamma <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar