.

.

onsdag 8 april 2015


Hallå vänner. Läget med er? Själv sitter jag i soffan och pluggar/kollar på SATC samtidigt. Älskar sex and the city, den serien är helt grym och även om jag sett den 100 gånger tröttnar jag aldrig. Underbar serie! Men planen var egentligen att plugga lite men serien kom på på teven medan jag höll på så jag blandar lite. Borde väl egentligen sova vid detta laget då jag ska upp till skolan imorgon men känner mig inte särskilt trött så försöker trötta ut mig med plugg haha. Det funkar hyfsat, tänkte lägga mig när avsnittet är slut, dvs om ca en kvart.

Om ni inte förstod det av mitt förra inlägg så blev det ingen skola idag. Mådde inte särskilt bra imorse, USCH! Var helt yr och illamående (!!) och den jävla medicinen ger mig så jäkla ont i näsan och halsbränna usch. Det kan jag dock stå ut med men illamående klarar jag inte av. Det värsta är att måendet verkar vara värst på morgonen, har aldrig varit så seg på morgonen som jag varit över påsk och fram till nu. Kanske måste börja gå upp timmar innan skolan bara för att hinna må normalt? Nä, jag hoppas att det bara är en tillvänjningsfas och att jag snart mår bättre på morgonen.

Iaf så får jag fruktansvärd ångest av att missa skola. Trots att den inte var obligatorisk och trots att jag inte missade något särskilt viktigt så får jag ångest. För det är sån jag är, det är sån jag är uppväxt. "man stannar inte hemma från skolan för ingenting". Nog för att detta inte är INGENTING men ändå, jag vet ju att det är medicinorsakat så min hjärna räknar det som ingenting och ger mig ångest över att va hemma ändå. Och ångesten är nästan värre än morgon-måendet. Det finns inte mkt som är värre än brutal ångest alltså, slipper undan det ofta men just när jag är hemma från skolan kommer den alltid. Hemskt, känns som ett tryck över bröstet, får svårt att andas. Ångesten kommer alltid runt lunch när jag är hemma och varar i princip hela eftermiddagen och sen går den över i någon typ av jävlar anamma där jag tänker att bara jag pluggar lite ikväll så gör det inget att jag var hemma. Därav sitter jag och har pluggat nu. Duktig......

Somsagt, ska sova strax. När avsnittet är slut, ska jag sova och imorgon SKA jag gå till skolan hur jag än mår, enbart för att slippa ångesten. Så det så. Nu ska jag avsluta pluggandet för idag så hörs vi imorgon. Puss :)

gammal bild, söt jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar