.

.

lördag 18 april 2015



Hej på er. Läget? Sjölv ligger jag i soffan och glor film. Ska sova när den är slut om typ en kvart tänkte jag. Är helt slut så det blir skönt. Om jag kan somna inatt då, det är frågan.

Min läkare ringde förresten idag för att kolla hur det gått med behandlingen å så. Jag berättade i princip allt det jag skrev i inlägget till er häromdagen - att de flesta biverkningarna kan jag stå ut med, att magen blivit lite bättre men att sömnen varit helt åt helvete. Hon sa att det inte alls var särskilt ovanligt och att jag nog behövde lite östrogen. Synarelen tar bort min östrogenproduktion helt och hållet men man vill ha en liten liten låg dos av östrogen för att slippa biverkningar - i mitt fall de extrema sömnproblemen. Så jag ska få ett östrogenplåster. Det ger tydligen en låg kontinuerlig dos. Den får ju inte vara alls hög, östrogendosen eftersom själva grejen med Synarelen är att bli av med östrogenet då det triggar endometriosen. Så ja, nu ska jag, som många medelålderskvinnor i klimakteriet, få gå runt med ett östrogenplåster. Jättekul hahahaha. Klimakterie-Lisa 21 år.

I övrigt idag har jag haft en bra dag, hängt med min favorit, varit i skolan och sen ikv bara chillat. Ätit lasagne. Go fredag. Nu har jag precis gjort min kvällsträning framför filmen och när den är slut ska jag sova. Hörs mer imorn :)

Fick hem mitt anställningsavtal idag med. Sommarjobb - check!

Nu = trött tjej med smink under ögonen som ska bort snart.

Mina fina nya träningstights jag stal av mamma.

Och min fina kisse har jag såklart gosat med. Älsklingen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar