.

.

onsdag 29 april 2015

Onsdag.


Hej snyggingar. Läget? Själv sitter jag i skolan på föreläsning. Har med mig datorn idag så sitter och antecknar. Men eftersom läraren pratar enormt mycket om varje Powerpointbild och jag skriver ganska snabbt på datorn så skriver jag färdigt långt innan hon pratat färdigt och byter bild. Så jag tänkte passa på och blogga.

Onsdag idag, sista skoldagen för veckan för imorgon och fredag är jag ledig. Eller fredag är väl alla lediga men även imorgon är jag ledig. SKÖNT. Och även på måndag är vi lediga så detta blir en långhelg. Nästan som ett mini-lov. Kommer dock få lägga majoriteten av min tid på att ordna och fixa i lägenheten.....menmen. Ska även försöka plugga lite men vet inte om det kommer att bli av. Vi har en stoooooooooooor tenta tredje juni där vi tenterar av precis allt vi gått igenom denna termin så det är väl dags att börja plugga inför den snart. Problemet är bara att jag har svårt att börja plugga såhär långt i förväg - pluggar betydligt bättre med lite tidspress........ Så chansen att det blir något pluggande i helgen är typ lika med noll. Har iaf antecknat på varenda nödvändig föreläsning hela terminen samt sammanställt dokument med det viktigaste från alla föreläsning så när det väl är dags att börja plugga inför den feta tentan är det bara att nöta in alla dessa sidor..... plus lite sidor i några böcker....shit alltså det kommer vara HUR MYCKET SOM HELST att plugga in. Menmen.

Har förresten börjat få det lite finare i lägenheten nu. Fått upp lampor, sängen, fått in byrås mm. Ganska fint börjar det bli faktiskt. Hade jag bara sluppit alla 93249020 lådor i lägenheten så hade det varit riktigt snyggt. Men för att få bort dom måste jag ju packa upp dom......Så det ska jag pyssla med sen. Så gott jag kan, har sjukligt ont i magen idag. fy :(/Imorgon är det valborg också.


Gammal bild. Måste börja träna igen. helt seriöst. Känner mig som en jävla flodhäst just nu. blä ångest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar