.

.

torsdag 2 april 2015

Grattis bästa mammi


Goddag people. Eller kväll kanske man ska säga. Idag började dagen med skola och redovisning, slutade ganska tidigt och åkte då hem. Hängde hemma med kissen, åt mat och sånt annat tråkigt man gör hemma haha. Sen åkte jag iväg för att handla en speciell sak, vilket tog en bra stund och efter jag handlat åkte jag och Ozcar förbi hans pappa för att träffa Ozcars låtsassysters bebisar. Två tvillingtjejer på 11 månader har hon och dom är helt amaxing, älskar dom alltså. Så otroooooligt jäkla söta att man nästan smäller av och jag blir helt kär varje gång jag ser dom. Ljuvliga små barn alltså <3

Efter att ha lekt med småtjejerna och krupit runt med dom på golvet en stund (SÅ mysigt) åkte vi hemåt och sen dess har jag mest slappat vid teven. Kollat lite program och liknande och bara chillat. Nu är det snart sovdags för mig och min kisse :)


klockan är nu över tolv så jag ska ringa mamma och gratta henne, hon fyller nämligen stort idag. Världens bästa mamma har jag (det tycker väl alla haha, men min ÄR bäst) och även om det inte finns någon i hela världen jag varit mer arg på eller skrikit mer på genom mina dagar och år så finns det inte heller någon som någonsin kommer vara bättre och som betyder mer än mamma. Är en riktig mamme-gris och har alltid varit, mina kompisar brukar skratta lite åt mig men det finns väl inget bättre på jorden än en mamma va?  Grattis mamma på din stora (läs GAMLA) dag, vi ses sen och då blir det tårta och paket :) älskar dig, puss på dig.

Letade igenom hela min jävla dator efter en bild på mamma för att avsluta inlägget med men det fanns inte EN ENDA så det fick bli en på mig istället..........när jag är nyvaken eller snart ska sova, mest bara för att jag ska sova nu. Hade hellre velat ha en på mamma, menmen. Får ta en sen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar