.

.

tisdag 26 maj 2015

Great day and now I'm tired


Hej på er! Hoppas allt är bra med er. Själv sitter jag helt slutkörd i soffan - en heldag med shopping efter en natt med lite sömn var väl kanske inte den bästa kombon. Dock ingenting jag kände av när jag väl var igång utan det var när jag kom hem jag stupade.

Fick iaf med mig lite fina och bra saker hem, bland annat en plattång och en locktång, massor av nytt make up, lite saker till hemmet såsom fina glasburkar att ha typ socker och mjöl och sånt i, ljuslykta, ljus, en sängbordslampa (som matchar taklamporna som jag älskar mest i hela lägenheten), lite färgpennor och sånt till skolan, ett litet mini-tangentbord som jag kan använda till min iPad i skolan så jag slipper ta med datorn och lite annat smått och gott haha. Schampo, tvålar, sånt där. Lite allt möjligt helt enkelt! Dock inga kläder då jag tyvärr inte skulle kunna tänka mig att handla kläder från Ullared. Låter säkert som världens bitch nu men det är faktiskt sant och varför vet jag inte. Tycker inte det känns fräscht liksom....

Jaja när jag kom hem blev det uppackning och sådär, sen mat framför en ny serie. Och serien har kollats på resten av kvällen i princip. Plugget tog jag fram men jag är alldeles för trätt för att orka ta tag i det idag. Bättre att sova gott inatt och ta tag i det imorgon istället, tycker jag! Så imorgon är de det jag ska göra - PLUGGAAAAAA hela dagen. Hemma. All by myself :( buhu. Förutom en stund då jag ev. ska träffa Jessika, Jessika skulle nämligen till Götet av andra anledningar så då måste vi ju passa på att ses åtminstone en snabbis. Blir ett skönt break i pluggandet också :)


Ska visa er lite mer saker imorgon om jag orkar men först måste jag bara visa er min nya älskling - nämligen ljuslyktan ovan som ser ut som ett litet hus. HUR SÖT? Och det blir så jäkla fint ljus ut ur "fönstren" när man tänder ett ljus, verkligen jättefint. Bilden ger inte denna skönheten rättvisa för den är så mycket snyggare irl. Helt kär, vill ha en hel by med såna hus-ljuslyktor nu, hehe.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar