.

.

fredag 12 augusti 2016

Torsdag...?


Att jag har det riktigt great här borta behöver nog knappast nämnas, solar, badar & njuter. Har redan fått färg också, bikinilinjer as fuck haha. Men det är gött. 

Nu ska jag lägga mig tänkte jag, lite småfull idag också (ja jag var lite småfull när jag bloggade igårkväll) men dom har så jäkla gott vin här och det är så mysigt att dricka vin o lyssna på vågorna på kvällen, så det är lätt hänt =) Kom precis tillbaka till rummet efter att ha suttit på en solstol med utsikt över havet och druckit vin med bubblor och lyssnat på musik - inte helt fel. Känns som det kan bli en standardsysselsättning innan läggdags här borta; man får ju passa på när det är semester!!!


Annars saknar jag lilla familjen där hemma men får regelbundna uppdateringar genom bilder så det går bra ändå :)


Atm pic, sitter på balkongen i nattlinne och bloggar. Plåstren på fötterna beror på skoskav och jag har ett på varje häl också... Snygg bränna det blir ja.... Haha när jag bytte plåstren förut så var det minst sagt tydligt vart dom har suttit.en what to do? Utan plåstren gör det förjävla ont att ha skor på mig.


Idag (eftersom att klockan är efter tolv) är det en speciell dag i sorgens tecken. Men det kan jag berätta om senare när jag gått upp och sådär. 12 aug är en sorglig dag varje år men i år är den lite extra sorglig. I'll tell u later för nu ska jag sova. Puss på er och hoppas ni har haft en lika bra dag som jag. Imorgon blir det upp tidigt för ett yogapass!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar