.

.

onsdag 14 januari 2015


Ligger i soffan och tycker otroligt synd om mig själv. Allt är en enda röra i huvudet och jag är livrädd att glömma bort ngt av det jag pluggat in. Jag har tentaångest. En tentaångest utan dess like. Vill få det gjort men samtidigt inte för jag vill inte faila. Aaah får panik just nu alltså. Brukar vanligen ha lite lagom tentaångest men denna gången är det extremt. Förmodligen för att jag själv denna gång känner att jag inte kunnat prestera lika bra med pluggandet. Det i sin tur beror på min mage och att smärtan har gjort att jag haft svårt att fokusera som vanligt. Inte heller mitt vanliga superminne (tro mig, jag brukar ha extremt bra minne när det kommer till pluggande) fungerar som det ska pga allt knark jag måste stoppa i mig för att ha en fungerande vardag just nu. Dessa faktorer gemensamt gör att jag inte kunnat plugga som jag brukar och att saker inte fastnar som de brukar. Jättestörande verkligen och det som stör mig allra mest är att det inte är något jag kan påverka. Jag kan inte påverka min mage ALLS just nu och jag kan inte äta mindre tabletter alls just nu för då kommer jag nog inte upp ur sängen. Man kan väl helt enkelt säga att sjukdomen har nått den grad att den hämmar mitt liv.

Menmen har iaf pluggat som fan även om inget fastnar. Jag försöker verkligen, jag vill ju det här så badly att det nästan gör ont alltså! Jag VILL verkligen klara saker när jag väl bestämt mig för det. Men nu får jag helt enkelt acceptera (även om det är svårt) att min kropp inte fungerar som vanligt just nu och att det påverkar mitt liv. Och så får jag göra mitt bästa utifrån mina förutsättningar. Och det är verkligen det jag gör. Hoppas bara att det räcker..

Nu till något roligare. Efter min tenta är slut imorgon (typ kl 17.30) så är det ju typ helg. Skönt va? Har bara en lektion på fredag som är mellan 14.30-16 så helgen börjar iprincip imorgon för mig. Sen en rejäl sovmorgon på fredag och sen gå på den korta, oviktiga men tyvärr obligatoriska lektionen på fre. Och därefter helg på riktigt. Skönt! Får se lite vad jag hittar på i helgen faktiskt. Klassen pratar om utgång imorgon eller på fredag för att fira att första året är avklarat. men jag får se - jag har ju min tenta ända till 17.30 imorgon så ska man hem, duscha fixa sig och tbx till stan.... Nja kanske blir lite stressigt. Men vi får se, somsagt. Hade jag varit i en grupp som skriver tentan tidigare hade jag inte tvekat. Men eftersom att jag är i sista gruppen får jag se. Så hoppas det blir på fredag istället. :) haha. I övrigt i helgen får jag också se. Funderar på att ta Lexi och åka till mamma över helgen. Men inget planerat än. Beror helt på. Blä jag är en person som tycker om att planera egentligen. Stressande att inte veta vad jag ska göra. Men jag övar på det, nu tex. Nu tar jag det som det kommer och ser vart helgen tar mig. På måndag börjar iaf nytt skolår och ny termin. Det känns fantastiskt!



Nu ska jag sätta på Netflix och kolla på något. Blivit beordrad att inte plugga mer utan att låta faktan smälta in istället. Det är nog bra...:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar