.

.

måndag 9 februari 2015

Nervös!!!


Dags för mig att lägga mig nu så jag kan vara pigg och alert min första dag på praktiken imorgon. Nervös? Svar ja. Förhoppningsvis löser det sig. Fick ett välbehövligt lycka till- och peppsms förut som gjorde mig lite mer peppad och lite mindre nervös iaf.

Börjar imorgon med ett kvällspass 14-21.30. Japp lika bra att köra hårt med en gång. Har ingen aning om vad jag kommer att få göra och sådär men det återstår att se. I fem veckor ska jag iaf praktisera och i snitt 35 timmar i veckan på dessa fem veckor. Har ett tufft schema framför mig nu första veckan. Men det innebär ju iofs lättare schema längre fram i praktikperioden vilket kanske är bra. Har nämligen en uppgift som ska skrivas hemma, en hemtenta typ som ska utgå från min praktik så då är det väl kanske bra att jag är schemalagd mycket i början och lite i slutet för då kan jag koncentrera mig mer på uppgiften i slutet när jag faktiskt fått uppleva massa saker på praktiken. Det blir nog bra. 

Hoppas på att få en superbra handledare också. Man kontaktar ju bara en huvudhandledare när man får schema och liknande och sen har man en annan handledare när man väl är ute och jobbar, som man vanligtvis inte har någon kontakt med alls förrän man dyker upp första dagen på praktiken. Därför blev jag väldigt glad förut när jag gick in på min mejl och såg att handledaren jag ska jobba med hade lagt ner tid och engagemang på att skriva ett eget mejl till mig, på en söndag, för att välkomna mig. Kändes väldigt välkomnande och trevligt att få och jag har redan ett bra första intryck av min handledare även om jag inte träffat henne än. Allt för att hon bara la ner lite tid på att skriva ett mejl om att jag var välkommen och att hon såg fram emot att träffa mig imorgon och handleda mig i fem veckor framöver :) så jag hoppas hon är lika bra som hon verkar. I vilket fall gjorde hon mig mindre nervös så hon ligger redan på pluskontot haha.

Nä nu ska jag faktiskt avsluta inlägget och lägga mig. Tänkte gå upp vid tio imorgon även om jag börjar 14 för att hinna vakna och dricka kaffe och ta det lite lugnt innan jag ska gå. Kanske få i mig lite lunch också. Skriver imorgon innan jag drar på praktik iaf. Puss&godnatt sålänge.

Dagens slapp-fit. Har ju knappt varit utanför dörren förutom när jag åkte bort till Sahlgrenska så det fick bli en slapp söndagsoutfit idag!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar