.

.

söndag 6 december 2015

Godnatt lördag + en outfit.


Läggdags nu efter en soft fredagskväll... Tänkte jag skriva, ända tills jag kom på att det är lördag. Haha, det är faktiskt lördag. Har extrem fredagsfeeling idag, sån där har-jobbat-hela-veckan-äntligen-fredag-känsla. Lite roligt haha. Blev iaf en lugn myslördag med god mat, mys med tända ljus och teveprogram. Perfekt en dag som denna. Nu ska jag alldeles strax sova och det ska bli jätteskönt. 

Imorgon, söndag är det kvällsjobb som gäller så jag börjar 14 vilket innebär att jag inte kommer hinna göra supermycket innan. Tänkte nämligen passa på att sova ut mig lite imorgon så det blir nog inte alls mycket gjort innan jobbet. Eventuellt ska jag förbi stan en snabbis innan jobbet också för att kika efter en sak jag letar efter men mycket mer än så händer inte. Ska förresten berätta för er imorgon vad det är min mamma har bokat till mig och henne men det förtjänar ett eget inlägg så jag sparar på det till imorgon. Godnatt på er.


Love this outfit. Min nya långärmade klänning tillsammans med svarta grova klackar och en skinnis för att tuffa till det lite. Älskar kontraster.


Lite rött läppstift till outfiten också och den blev ännu bättre. Lite kaxigare men fortfarande stilren. Love it.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar