.

.

måndag 14 december 2015

Måndag och planer för veckan.


Hej från skolbänken! Sitter på kursintroduktion och som alltid när det är introduktion för en ny kurs är allt extreeeeeeeeeeeeeeeeemt rörigt. Förstår absolut ingenting nu utan allt är bara rörigt. Förhoppningsvis löser det sig under tidens gång som det brukar men just nu är det kaos HAHA.

Slutar om ett par timmar iaf och då ska jag direkt och hämta paket. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Kanske borde gå och träna...? Eller åka till stan och försöka få köpt de sista julklapparna? Ja, jag vet inte. Något får man väl hitta på när man slutar tidigt iaf =)

Annars då - måndag, ny vecka och jag har lite planer för veckan. Inte jättemånga ännu men det kommer väl. Så här ser min vecka ut hittills:

idag: Skola, sen får jag se som sagt.
imorgon: Skola, heldag mellan 9-15. Annars inga planer.
onsdag: Skola på förmiddagen. Därefter ska jag och Mr och kolla på nya lägenheten, dom har anordnat så man kan få komma och kolla hur det ser ut nu när det börjar bli färdigt. Mycket spännande! Därefter ska jag på dejt med Amanda, vi ska dricka tomtelatte och prata om livet.
torsdag: Skola, eftermiddag mellan 13-15. Annars inga planer (tror jag, känns som jag har något att göra på torsdag men kan inte komma på vad haha).
fredag: Skola 8-11. På kvällen ska vi hem till Ozcars pappa och fira lite jul i förskott. Mysigt.
lördag: Julbak och julklappsshopping med mamma.
söndag: Inga planer ännu.

Ja, det är lite glest på schemat som ni ser. Egentligen bara onsdag, fredag och lördag som jag har gjort upp planer än (bortsett från skolan) men det fylls säkerligen på under veckans gång. Sen har jag ju plugg att göra hemma också. Såklart.

Nä, nu får jag väl försöka lyssna lite på mannen som pratar. Har aldrig någonsin varit med om något tråkigare. Tror faktiskt inte att det är någon i klassen som lyssnar. Ingen.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar