.

.

måndag 22 februari 2016


Sedärja, nu var även denna söndagen slut. Började dagen med kurs till 14.30 typ och sen skulle jag egentligen på barnkalas men jag var helt jäkla slut efter helgen med kurs, 25-årskalas, tenta i fredags osv så jag fick faktiskt avboka. Ibland får man lyssna på kroppen. Speciellt när jag har en ganska intensiv morgondag framför mig. Så det blev inget kalas utan jag var hemma och tog det lugnt efter kursen istället. Åt lite middag och myste med katterna och slöade helt enkelt, tills jag skulle iväg och hämta Unda.

Hämtade upp henne och åkte till gymmet. Jag var alldeles för trött för att gymma idag egentligen så det blev inte världens bästa pass men jag tog mig åtminstone dit så det var ju bättre än inget. "All träning är bättre än ingen träning" är ett citat jag läst lite varstans och det är ju faktiskt helt korrekt. Så även om jag var trött och inte orkade köra något mördarpass så blev det ändå 3 km på bandet och lite styrka och stretch. Skönt.

Väl hemma har jag duschat, ätit, skrivit ut lite grejer som förberedelse för imorgon, plockat fram kläder osv. Imorgon börjar en ny vecka och ny kurs i skolan så hela förmiddagen imorgon kommer bestå av introduktion.


Nä, nu ska jag sova. Vi hörs imorgon. Puss på er.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar