.

.

onsdag 18 mars 2015

Försökte sova men Nää.....


Godkväll på er. Gick precis upp efter att ha försökt somna i ca en timma. Utan resultat dock för trots att jag är trött så tog smärtan över. Så jag var helt enkelt tvungen att gå upp nu och ta en snabbverkande värktablett i hopp om att det blir bättre fort så jag kan somna. Och då passar jag på att blogga under tiden nu när jag ändå är uppe och har mobilen framme :)

Somsagt blev det en kort skoldag idag och resten av dagen har jag grejat lite med plugg, kollat mästerkockarna, kollat en film nu på kvällen och varit iväg och ställt bilen på en icke-betalparkering. Var iväg med bilen nu på kvällen och då gick jag en bit i mörkret och då slog det mig att FAN vad jag älskar att gå ute i mörkret. Lukten, stämningen, allt är så jävla mysigt. Om det inte är för kallt då förstås men det var det inte idag!! Borde börja ta små promenader på kvällarna framöver kanske? Egentligen vill jag ju ut och springa, träna på gym eller liknande men min mage klarar inte det just nu så min läkare rekommenderar promenader. Jag tkr tyvärr att promenader är tråkigt för ja blir alltid så taggad och vill börja springa när jag är på promenad men om jag går promenader på kvällen, i mörkret och njuter av miljön, utsikten, stämningen mm så kanske jag inte blir lika springsugen...? Värt att fundera på.

I övrigt idag har jag inte gjort så mkt. Okej med allt jag skrev ovan + skola och en hel del plugg så blev det ju en del men aah, förutom det har jag mest chillat med kissen. 

Fick även en present idag och gissa vad som låg i? En UNDERBAR klänning som jag suktat efter sen första gången jag såg den. Den är såååååå fin alltså och satt som en smäck gjorde sen också. Ska fota den och visa er någon dag när jag kan fota den i dagsljus.... Alltså inte imorgon för då har jag skola & tenta mm, men på fredag kanske. För då är jag ledig. Så på fredag ska jag visa er min fantastiska nya klänning, den är helt underbar alltså. Tack <3

Nu börjar tabletten hjälpa lite smått så jag ska dra mig tillbaka till sängen. Börjar tio imorgon med två timmars skola och sen har jag ingen mer lektion förrän tentan klockan 16. Dock har jag annat att göra däremellan så det gör inte så mkt! Så kommer va i skolan till 17 imorgon, skoj :)))) not. Men vem bryr sig för sen är jag ledig fre, lör, sön OCH mån. Långhelg deluxe! Vad ska manhitta på då? Det beror nog på lilla magen.....

Jaja sova var de nu. Skriver imorgon bitti när jag äter frulle. Eller kanske på vagnen. Eller något. Imorgon bitti iaf. Puss & godnatt.





 Söt? Hahah ne trött, ska lägga mig nu. Hoppas jag somnar direkt nu när tabletten har gett effekt. Hatar att ligga å försöka sova usch! Gonatt nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar