.

.

söndag 8 mars 2015


Godkväll! Ligger i soffan just nu med Lexi och kollar på teve. Mys <3 efter jag kom hem från jobbet förut stensomnade jag haha. Inte så konstigt kanske eftersom de blev så jävla sent igår att jag i princip dygnat natten till idag och sen jobbat mellan 06.45 till typ 15 (fick sluta lite tidigare). Så då åkte jag hem och sov en stund och när jag vaknade hade Ozcar köpt hem kanelgifflar och ballerinakakor till mig. Mums. Det förtjänade jag! 

Tänkte förövrigt visa er det jag shoppade igår samt ett paket jag fick från Nelly för någon vecka sen som jag inte visat er än. Men allt det får bli imorgon, det är inte direkt någon bra ljus att fota i just nu. Men imorgon är jag ledig så då kan jag ta mig lite tid att fota medan det är ljust. Det allra bästa vore dock ifall Ozcar kunde fota mig, blir bättre bilder ifall någon annan tar dom. Men isf måste jag vänta tills han slutar vid fyra. Så ja, vi får se. Men ska försöka visa er det imorgon någon gång iaf :)

Nu ska jag greja lite med min skoluppgift, sen sova. Och imorgon är jag somsagt leeeedig, sköööönt. Sen tis-tors gör jag mina tre sista praktikdagar...



Bilder från förut, dom enda bilderna jag tagit idag haha. Och ja jag har ett jävla munsår, det gör skitont!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar