.

.

tisdag 3 mars 2015

Hästnostalgi och godnatt.


Hej på er! Nu är det snart läggdags för min del. Har suttit och filat en del på min skoluppgift. Med filat menar jag att jag läst igenom den några gånger och ändrat de formuleringar jag tyckt varit lite tråkiga. Så nu har jag bara det jobbigaste kvar med uppgiften, nämligen två delar där jag ska koppla in litteraturen. Usch, spyr på sånt haha. Nej men nu ska vi inte vara negativa. Jag har åtminstone fått färdigt nästan hela uppgiften vilket är en prestige i sig - nu ska det bara till lite källor osv. Det löser jag i veckan. Eller något. På söndag kanske. Eller något.

Nu ska jag iaf borsta tänderna och göra mig redo för att sova. Imorgon blir det jobb 06.45-16 och sen är jag ledig i två dagar. Hur skönt?!?! Grymt skönt. Men först har jag en dag till att klara av så jag bör lägga mig snart så jag är hyfsat pigg imorgon också.

Puss på er och godnatttttttt!

Lite hästnostalgi såhär på kvällskvisten

 
Först tre bilder på mig och min älskade Tom.
 
 Sen tre bilder på mig och fina Miss Ida.
 

Och slutligen några bilder på mig och min gosis Erk.

Alla bilderna med hästarna är otroligt gamla men jag saknar det så mycket emellanåt alltså. Och dom tre hästarna också. Mina tre första kärlekar haha. Världens bästa hästar :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar