.

.

onsdag 11 mars 2015


Hej bloggen och sorry för min frånvaro idag. Jag jobbade först och sen åkte jag hem och försökte sola på balkongen en stund. Var jätteskönt när det var vindstilla men så fort det kom minsta lilla vindpust blev det kallt. Så min solning blev inte jättelång...istället gick jag och tog en go dusch och sen somnade jag en stund. När jag vaknade åt jag, kollade lite på teve och pluggade en stund och nu har jag precis smällt ihop datorn och sitter och mobilbloggar till er =) kunde gjort de från datorn men kom på det först EFTER jag hade stängt av den, smart tjejjjjj.

Imorgon ska jag göra min SISTA dag på praktiken för denna terminen. Sjukt vad fem veckor bara FLÖG förbi alltså!!! Har varit en grym praktik trots att jag haft mycket personliga problem med typ magen och så som har gjort mig extra trött. Har haft den bästa handledaren jag kunde tänka mig och en riktigt intressant, lärorik, rolig och varierande praktik - med varierande menar jag att det hänt olika saker från dag till dag vilket har varit spännande. Ett perfekt ställe att göra praktik enligt mig :) men alla är ju olika med olika intressen, vissa kanske skulle hatat transplantationsavdelningen där jag gjort min praktik. Och kanske fått en annan handledare som inte var lika bra. Vad vet jag? 

Det enda jag vet är att min upplevelse av praktiken enbart är positiv bortsett från att jag varit jävligt trött men det har ju med min sjukdom att göra och inte med praktiken i sig! så själva praktiken får fem av fem Lisor haha :) och handledaren gör sååå stor skillnad, hade kanske inte alls trivts lika bra med någon annan men nu behövde jag inte det för jag fick en grym!

Så imorgon, gör jag som sagt sista dagen av fem veckor. Skönt å sorgligt på samma gång. Tråkigt för jag trivts så bra men skönt för då kan jag fokusera på att bli lite friskare själv :)

Nu ska jag plocka fram kläder och så till imorgon och sen gå och lägga mig och sova så jag kommer upp klockan fem imorgon till min sista dag! Puss. Och godnatt i förskott, bloggar bättre imorgon:)







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar