.

.

söndag 22 mars 2015

pluggpluggpluggplugg



Hej och usch så tråkig jag varit med bloggandet idag. Fy på mig haha. Sitter just nu och har precis pluggat klart för idag, ska försöka sova då jag ska åka in till skolan imorgon och jobba med grupparbetet med min grupp......superkul.....not. känner mig stressad då arbetet ska vara klart till på tisdag men det får lösa sig.

Idag har jag inte gjort så mkt speciellt. Spenderat eftermiddagen med plugg av vätskebalans samt (med hjälp av mamma) sammanställt en artikel på 13 sidor som jag ska ha gjort inför att kunna fortsätta med grupparbetet idag. Så mamma hjälpte mig att sammanfatta och översätta ur artikeln (tack mami <3) och sen skrev jag om till mina egna ord. Detta skedde förut på förkvällen och nu ännu senare på kvällen (det är det jag sysslat med senaste timman) så har jag läst artikeln igen och lagt till ytterligare grejer jag tycker var relevanta att ha med i sammanfattningen osv. Det som började med ca en halv A4 är nu nästan två, shit vad fingrarna har smattrat på tangentbordet senaste timman haha!

Förmiddagen spenderades i sängen med Lexi och sen var jag ju som jag skrev om förut, iväg och kollade tapeter, köpte med fika och var iväg en sväng innan det blev plugg.

Nu däremot ska jag sova så jag orkar upp imorgon. En heldag med grupparbete och sen hem och plugga vätskebalans. en 100% pluggdag med andra ord...Trots att jag egentligen är helt ledig.,,. Kul.........nja inte direkt.....men kommer dom med ett grupparbete på torsdagen (i torsdags) som ska vara klar på tisdag så har man inte mycket till val än att plugga med gruppen tills det är färdigt imorgon. Sen har jag två slappa skoldagar tis+ons och sen är ledig torsdag och fredag så det får gå :)

Nu hinner jag inte skriva mer, måste lägga mig <3 puss och godnatt på er.


japp nu bloggar jag från datorn så nu blir det gamla bilder. Denna gången får det bli en gammal goding på mig och Amanda när vi var i Helsingborg&Malmö. Sjuttonårsåldern även på denna bild. Söta haha.. näää men nagellacket passar bra med aquatiniflaskan. Åh vad jag får minnen när jag tänker på smaken av aquatini alltså... vilka kvällar man hade :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar