.

.

söndag 10 januari 2016

Kärleken till lampor


Har, som ni kanske märkt, på senare tid fått ett ökat intresse gällande heminredning. Vet inte om det beror på ålder, att jag flyttat så många gånger på senaste eller vetskapen om att vi ska flytta till en nybyggd lägenhet inom en snar framtid, men jag tycker det är sååå kul och kollar nästan inredning lika mycket som jag kollar kläder när jag surfar runt eller går i affärer haha. Jaja nu var det inte mitt intresse för inredning jag skulle skriva om utan jag skulle skriva om en inredningsdetalj - nämligen lampor.


I dagsläget har vi världens snyggaste taklampor (2st) från samma serie som jag ÄLSKAR, plus några spotlights och en sängbordslampa. När vi flyttar kommer vi självfallet behöva fler lampor då lägenheten kommer att vara större. Taklamporna vi har nu kommer att följa med och tanken är att vi ska ha en av dem i varje sovrum. Spotlightsen får följa med även dom och dom tänkte vi ha i köksdelen av köket. I badrummet är lamporna inbyggda. Men resten av lamporna kommer att behöva köpas och dessa är:

- Taklampa till matsalsdelen av köket (hittat en helt fantastisk lampa att ha över matbordet men den är sååå dyr....) 
- Taklampa till vardagsrummet.
- Lampa att ha i hallen (bordslampa eller taklampa).
- Sängbordslampor.
- Någon/några smålampor att ha typ på hyllor eller i fönster.


Det sistnämnda, dvs smålampor har jag redan börjat spana på. Har spanat på en lampa i flera veckor, tycker den är sååå himla cool. Idag när jag gick in på Royaldesigns hemsida upptäckte jag att min älskling var på rea. Behöver jag ens säga att den klickades hem?



Såhär ser den ut. Inte mycket för världen om man visar den helt ensam i en helt vit bild men kolla bilden nedan så ser ni hur den + en likadan mindre ser ut när man tänder dem i ett mörkt rum. 


Hur snygg??? Ska lätt komplettera med den lilla lampan lite längre fram. De är det bästa med att det är månader tills flytten - man kan köpa på sig lite i taget!

Nu är lampan ovan hemklickad iaf och kommer om 2-5 arbetsdagar. Tanken är att ha den på någon hylla kanske, eller kanske på fönsterbrädan. Åååh längtar tills den kommer (och ännu mer tills jag köpt den lilla versionen också hehe).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar