.

.

måndag 16 november 2015

Godnatt måndag


God kväll på er. Ska alldeles strax sova tänkte jag, eftersom jag börjar kvart i sju (!!!) imorgon så får jag änna försöka somna tidigt åtminstone. Sen hur det går får vi se. Imorgon blir det praktik 06.45-14.30 och sen är jag faktiskt ledig onsdag och torsdag då jag har praktik till helgen. Men det spelar mig ingen större roll faktiskt, hade ändå inte hunnit göra några planer i helgen + att Mr också ska jobba i helgen så det passar helt okej. Skönt med ledigt ons + tors åtminstone.

Imorgon efter praktiken har jag lite lösa planer men inget spikat så berättar mer ifall det blir av. Dessutom tänkte jag (om det inte hinner bli mörkt innan jag kommer hem, beror på om jag ska hem direkt efter praktiken eller iväg) fota lite nya kläder jag fått hem och visa er. Fick ett paket från Nelly i fredags och sen har jag två paket som kommer imorgon (....) så om det fortfarande är dagsljus ska jag fota alla nya plagg och visa er imorgon! Annars får det bli på ons när jag är ledig.

Men nu är det sovdags för mig. Vi hörs imorgon från vagnen och jag ska försöka blogga lite roligare framöver men mitt liv är inte mkt roligare än såhär just nu - praktik, praktik, praktik och sova typ haha. Men ska försöka ändå. Gonatt på er nu!




Smile. Typ. Fast nä är rätt less på det mesta just nu om jag ska vara ärlig men försöker vara glad ändå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar