.

.

torsdag 5 november 2015

Läggdags efter en bra onsdag!


Nej nu får det bli läggdags efter en härlig onsdag. Började med praktik där jag hade en rad olika patienter fram till lunch, sen lunch och sen en patient till. Därefter hade jag och min handledare "bedömningssamtal" som man alltid har sista dagen där hon ska bedöma om jag uppnått de mål som ska uppnås under praktiken. Så det hade vi och alla mål var uppnådda så det kändes toppenbra. I bedömningsunderlaget (ett fett häfte med mål som ska uppnås och skrivas under) skrev min handledare dessutom ned några fina lovord om mitt jobb under tiden på vårdcentralen, så det kändes ju ännu bättre! Blir så himla glad alltså, både från terminens första praktik i hemsjukvården och den andra jag hade nu på vårdcentralen har jag fått fina kommentarer av mina handledare så det känns verkligen BRA. Tänk vad lite beröm kan göra haha :) 



Fina lovord från första praktiken denna termin, har inte fotat de jag fick idag utan dessa bilder hade jag på mobilen från när jag var tvungen att mmsa och visa mamma haha. Man blir så glad alltså. Och nej jag försöker inte skryta eller låta bäst i världen eller så, jag är bara stolt över mig själv och nöjd över att ha lyckats så bra under mina praktiker trots omständigheterna (smärta, mediciner, biverkningar och allt vad det medför). Känns så bra att få bekräftat att mitt dagliga kämpande faktiskt ger resultat!!


Anyway, efter praktiken idag åkte jag hem. Tog mig en lång skön dusch och sen powenapade jag en liten stund mes Lexi. Supermysigt och hon var sååå glad att jag kom hem lite tidigare haha, hon hade nog helst velat ha mig och Ozcar hemma OCH få all uppmärksamhet 24/7. Min lilla bebis <3 sen gick jag upp iaf, fixade mig och åkte till stan med Vickan. Vi drog till EH och åt lite och tog en kaffe och sen tog vi en runda i stan för Vickan skulle shoppa lite smink. Själv nöjde jag mig med att fönstershoppa och herregud vad mycket snyggt det finns i affärerna nu, hade kunnat shoppa huuuuuur mkt som helst. Tur det är jul snart hehe ;) Vi hängde några timmar, jag och Vickan och sen åkte vi hemåt. Hemma har jag myst med Ozcar och Lexi, pluggat lite smått (förberedde mig liiiitelite lite inför fredagens redovisningar) och bara tagit det lugnt. SÅ skönt. 

Nu ska jag faktiskt krypa ner i sängen och sova, är helt slut trots min halvtimmas powernap förut. Tror det beror på att jag somnade sjukt sent igå, gick och la mig runt tolv som vanligt men somnade nog inte förrän fram mot tretiden. Det var inte lätt att gå upp imorse lan jag säga haha. 

Imorgon blir det sovmorgon för min del och jag ska sova läääänge hade jag tänkt. Har lite skola imorgon men det är ingenting jag behöver förbereda mig för eller så och jag börjar inte förrän 14 så jag kan typ sova hur länge jag vill. GÖTT. 14-15.30 blir det skola och efteråt har jag lite planer men det tar vi imorgon =) nu, sova. Godnatt gullisar!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar