.

.

onsdag 18 november 2015

Knepig eftermiddag


Haha vilken knepig eftermiddag, varit lite borta kan man väl säga. Så sjukt trött. Däckade en liten stund när jag kom hem efter jobbet, sen gick jag upp och var uppe några timmar och åt mat, kollade serie och chillade och sen däckade jag igen vid elvatiden. Vaknade av att jag var helt galet törstig för en liten stund sen och har nu druckit. Ska väl försöka sova snart igen. Men där har ni iaf anledningen till min bristande bloggning under eftermiddagen - jag har varit halvdöd. Och under de timmarna jag väl var vaken var jag typ halvdöd, ni vet sådär trött så man typ kollar i kors.

Jaja, hade en bra praktikdag iaf och börjar väl sakta men säkert förstå hur avdelningen fungerar. Nu är jag ledig i två dagar innan det blir praktik fre-sön.

Provade förresten mina kläder förut och herregud vad nöjd jag blev. Allt satt exakt som jag hade tänkt mig, bättre än så blir det knappt. Sen kom det ju två plagg i fredags också men dom får ni se samtidigt som det andra. Så nöjd! Inga jätteroliga kläder egentligen men lite uppfräschning och uppdatering av basgarderoben + en lite festligare klänning och topp = I like. 

Nä nu får jag nog lägga mig igen, hinner jag piggna till alltför mycket kommer jag aldrig kunna somna sen =) så vi hörs imorgon! Ska dock ta sovmorgon men vi hörs när jag vaknat till liv. Puss


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar