.

.

fredag 13 november 2015


Nu ska jag sova, och det ska bli sjukt skönt för jag är grymt trött i benen efter min låååånga pw förut. Dock var det asskönt att komma ut och gå så länge, rensa tankarna och bara vandra med grymt hög musik och strunta i allt. Magen får ju tyvärr ta smällen i efterhand och nu har jag helt sjukt ont men det är väl bara att acceptera.

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Försökte plugga men gav upp rätt så fort. Det var liksom ingen mening. Jag får helt enkelt acceptera att denna tentan kommer att bli kuggad för min del och sen är det inget mer med det. Är nästan så jag tänkte skippa att ens gå och skriva den men det är väl lika bra att gå dit och se vad det kommer för typ av frågor och sådär. 

Imorgon ska jag börja dagen på Sahlgrenska, ska vara där klockan 11 till 12 och sen är det tentadags klockan 13.30. Usch, hemsk tid - hade varit bättre med morgontenta så man fick det överstökat... Menmen. Emellan Sahlgrenska och tentan ska jag och Sevgi fika och det ser jag fram emot åtminstone, det ska bli mysigt =)

But first - sova. Godnatt gullisar!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar