.

.

måndag 11 juli 2016

Går in på vecka 5 av 8!



Godmorgon! Efter ca 3 timmars sömn (hade supersvårt att somna inatt) är jag nu på väg till jobbet för ett dagspass till 16. Är sååå så så sliten och trött då jag haft extremt ont i magen sen i lördags och ändå kämpat på så det kommer sitta så fint med en ledig dag imorgon! Fattar förövrigt inte varför min mage ska va så jävla jobbig emellanåt. WHY?????? Det är vid såna tillfällen jag bara känner för att sätta mig som ett barn på golvet och gråta och skrika så det går över haha. Dock är jag precis tvärtom så jag biter ihop och försöker leva ett så normalt liv som möjligt, jobbar på och sådär. Det känns lite som att ifall jag stannar hemma från jobbet så vinner sjukdomen och det vägrar jag. Jag var t.om i skolan dagen efter min operation så ja, det krävs mkt för att jag ska va hemma.... Ibland kanske jag är lite vääääl enveten men hellre det än att lägga mig platt på golvet och låta sjukdomen styra alltför mycket.
Även om jag önskar att jag ibland bara kunde släppa på det och bara stanna hemma, så är det nog bra att jag kämpar på. Tror jag mår bättre av det, skulle bli jäkligt deppig av att bara stanna hemma eller vara sjukskriven så. Ja ja, nu gled jag iväg här, men fuck endometrios är väl en bra sammanfattning på det hela =)


Idag efter jobbet får jag se vad som händer, inga planer ännu men är vädret lika tråkigt som nu och jag lika trött som nu så kommer jag nog bara vara hemma och ta det lugnt. Får se sen! Men först - ett jobbpass. Så vi hörs senare. Ha en bra måndag.


Vet ni förresten? Vi går ju in i en ny vecka idag, vet ni vad det innebär? Att jag jobbat hälften av mina veckor som jag är schemalagd denna sommar. Avslutade vecka 4 av 8 igår när jag gick av och går idag in på vecka fem av åtta. Känns grymt!!!





Bilder från imorse (en stund sen), morgonmys med gosekissen <3 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar