.

.

fredag 22 juli 2016

Kvalitetstid i solen


Har väl inte gjort alltför mkt denna eftermiddag/kväll vilket känns lite som ett slöseri nu när det för en gångs skull varit fint väder. Men är man sjuk så är man. Lyckades hålla mig preciiiis feberfri hela jobbdagen med 37,9 grader och nu på kvällen har tempen gått upp lite till 38,4. Men jag är alltid lite sämre på kvällen när jag är sjuk så det lär ha gått ner igen imorgon bitti =) 

Det jag är mest besviken över med denna dagen är att jag inte fick bada. Har inte badat i år än men idag har det ju Vrit brutalt varmt och fint väder så jag ville verkligen åka ut på klipporna någonstans och bada. Men det skulle antagligen sluta med hög feber så får hålla mig ett par dagar till, tills jag är ledig. Har inte tid att missa några jobbdagar haha.

Blev iaf lite kvalitetstid i solen förut med melon, Loka och en bra bok. Skönt. Dock vart det nästan för varmt så jag fick fälla upp mitt paraply (har inget parasoll) och ha över ansiktet haha. Måste sett så sjukt ut haha men jag avskyr när det blir för varmt i ansiktet och balkongen hade ingen skugga alls, så jag fick vara lite uppfinningsrik =) och det blev ju ganska bra! Förresten har jag, som ni kanske ser, ändrat lite på utseendet här i bloggen - bytt färger, typsnitt med mera. Blev helt enkelt trött på det gamla. Jag ska även byta ut min bild i headern men har inte riktigt bestämt vilken bild jag ska ha ännu så denna får vara kvar tills jag har bestämt mig =)



Mysig egentid på balkongen, love it!

Nu ska jag kolla lite greys med katterna och sen sova om ett par timmar. Puss på er, vi hörs sen elr imorgon. Imorgon är en speciell dag för en nära vän till mig så det får ju firas med ett inlägg till denna speciella person, har precis suttit och tidsinställt ett inlägg så det ska komma upp imorgon på hennes speciella dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar