.

.

måndag 22 juni 2015

Måndag!


Sådär, hejjjj. Nu hinner jag skriva lite :) blev upphämtad på jobbet förut och så åkte vi hem, jag glodde ett avsnitt serie för att komma ner i varv medan Mr gick och la sig. Nu ska även jag sova, har precis borstat tänderna. Haft en intensiv och rolig jobbdag med några roliga händelser som jag fortfarande skrattar åt haha.

Just nu känner jag mig lite ledsen, lite nere. Inte för att det hänt något speciellt idag eller så, men vissa stunder känns den bara lite extra mycket, saknaden. Och tomheten, jag känner mig tom. Oftast går det bra, ofta tänker jag bort det, trycker undan det, ignorerar det. Men vissa stunder går det inte att undgå att mitt liv utan dig i det aldrig blir detsamma. Jag har lärt mig att leva med det, för det mesta. Men det blir aldrig detsamma som när du fanns närvarande och ibland, som nu, så gör det bara så jävla ont.

Ska sova bort depp-Lisa nu. Hon är inge rolig. Och vid tjugo i sex ringer klockan och då ska jag vara pigg och glad igen. Okej, pigg lär jag inte vara direkt när klockan ringer - men åtminstone glad. Då väntas en ny arbetsdag 7-16 och när jag går av passet ska jag hem och kolla serier med Mr hela eftermiddagen, kvällen. Det ser jag fram emot! 


Bild på mig från midsommar, lite full&glad (vad fan hände med håret? HAHA)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar