.

.

torsdag 23 juli 2015

Fem konstiga saker om mig!


Frågade Ozcar om han kunde komma på fem roliga/konstiga/unika saker om mig. Svaret var "men det finns ju hur många som helst, alla dina miner du gör vid olika tillfällen osv"...... I vilket fall fick han ihop fem punkter, fem saker jag listat nedan.....



1. Jag är extremt mammig, när jag och mamma är isär. Alltså typ saknar henne, pratar om henne, ringer henne ibland och smsar med henne någon gång varje dag. Men sen när vi väl träffas är jag inte alls lika mammig, eller visst är jag mammig men inte lika extremt som när vi är isär. Ironiskt va?

2. Jag ser sur ut när jag sover, alltså brutalt sur. Putar ut med underläppen och hela ansiktet ser surt ut, jag har en sur min. 

3. Jag hatar att ha oreda, alltså verkligen hatar. Blir arg på Ozcar när han lägger sina typ strumpor i en hög på golvet. Men jag hatar även att städa. Paradoxalt, ja. Nä men jag är nog ganska duktig på att hålla ordning. Var sak har sin plats, liksom Det är själva städandet jag hatar, dammsuga och sånt. Men att plocka iordning är helt okej. Roligt är det väl inte , men det måste göras eftersom jag avskyr att ha oreda hemma. Dammsugning, moppa golv och sånt skjuter jag dock gärna framför mig.....

4. Jag kan inte använda nyköpta kläder direkt när jag köpt dom. Vet inte varför, men jag har alltid varit sån. Jag måste vänta några dagar/veckor med att använda plagget, lite olika beroende på vad det är för plagg. Men INGET plagg används direkt efter inköp, jag måste åtminstone vänta minst ett par dagar innan jag använder plagget. Oavsett om det bara är ett enkelt svart baslinne haha. Sån är jag.

5. Jag ska alltid prata extremt mkt med Ozcar (eller vem jag nu ska sova med) när han ska lägga sig. Extremt mycket alltså. Från att inte ha haft mycket att säga under kvällen när vi t.ex har kollat på serie, så har jag plötsligt aaaasmycket viktigt att säga precis när han ska sova. Och så är det varje kväll haha. Vet inte varför, men sån är jag alltid när någon ska lägga sig före mig (vilket i princip alltid händer, det är väldigt sällan jag lägger mig först). Gäller alltså inte bara när jag sover med Ozcar, utan det är likadant vem jag än sover med. Det finns dock ett undantag, en person (nämner inget namn) som jag inte är sån mot. Med den personen somnar jag alltid först nämligen. Det är också konstigt eftersom jag aldrig gör det annars.  




Hörs igen om en stund, innan ja ska sova!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar